Maaltijdservice

 

Maaltijdservice aan huis

Goed en gevarieerd eten is een voorwaarde om gezond te blijven. Dagelijks een warme maaltijd is eigenlijk noodzakelijk, maar het bereiden kan moeilijk worden. Bijvoorbeeld vanwege het dieet of omdat u problemen ondervindt bij het boodschappen doen. De Maaltijdservice van Welzijn Ouderen Grave kan dan voor u een uitkomst zijn.

 

Koelvers

De maaltijden worden vers bereid door vakbekwame koks en direct daarna teruggekoeld tot een temperatuur van 2 tot 4° Celsius. Hierdoor zijn de maaltijden langere tijd houdbaar. Dit noemen we koelvers maaltijden.
Door de unieke bereidingswijze smaakt een koelvers maaltijd na verwarming in de magnetron hetzelfde als een vers gekookte maaltijd. Er is een ruime keuze, ook als u een dieet heeft.
Naast de normaal gezouten maaltijden bieden we ook zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden aan.

 

Vriesvers

Welzijn Ouderen Grave levert naast koelvers maaltijden ook vriesvers maaltijden. Onderzoek van het Voedingscentrum wijst uit dat vitaminen en mineralen in vriesvers maaltijden uitstekend behouden blijven.
De vriesvers maaltijden van Welzijn Ouderen Grave zijn lekker en gezond. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden in de magnetron.

 

Voor wie?

De Maaltijdservice is bedoeld voor iedereen die problemen ondervindt bij het bereiden van de warme maaltijd. Een indicatie is niet nodig.
Ook wanneer u tijdelijk maaltijden nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname een paar weken niet kunt koken. Of omdat u wegens vakantie van uw kinderen het zonder hun hulp moet stellen, kunt u voor deze periode maaltijden bestellen.
Daarna kunt u gewoon weer stoppen.

 

Kiezen en bestellen

Aan de hand van een wekelijkse menulijst met keuze uit een wisselend en ruim assortiment, kunt u zelf per dag uw maaltijd kiezen. U bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Ook bestaat de mogelijkheid bij koelvers maaltijden om soepen, salades en/of nagerechten te bestellen.
Eenmaal per week worden de door u gekozen maaltijden voor de hele week thuisbezorgd. De koelvers maaltijden bewaart u in de koelkast en zijn niet geschikt om in te vriezen.

 

Kosten

De kosten voor een hoofdgerecht variëren van 5 tot 6 euro. Dit is afhankelijk van de gemeente waarin u woont en uw keuze voor koelvers of vriesvers. Personen met alleen AOW en eventueel een klein pensioen kunnen reductie krijgen.
Informeer bij Welzijn Ouderen Grave naar de kosten. Een medewerker kijkt samen met u welk tarief op uw situatie van toepassing is.

 

Vijf halen, drie betalen

Mensen die kennis willen maken met de Maaltijdservice kunnen een proefpakket bestellen bij Welzijn Ouderen Grave. Zij krijgen dan vijf hoofdgerechten thuisbezorgd, waarvan er twee gratis zijn.
U kunt zelf een proefpakket met verschillende maaltijden samenstellen, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

 

Meer informatie?

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0486 72 90 04 (alleen in de ochtend).

Mailen kan naar: maaltijdservice@welzijnouderengrave.nl

 

Tekst vergroten:
  • A  A  A  A  

Telefoon:

0486 72 90 04


Email: info@welzijnouderengrave.nl

Bezoekadres:
Rogstraat 22, 5361 GR Grave

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9.30 tot 12.30 uur


Copyright © 2018. All Rights Reserved.