Graag gedaan

Indien u tijdelijk of voor langere tijd niet meer alles zelf kunt doen dan kunt u contact met ons opnemen. Te denken valt aan een ondersteunings- of hulpvraag op gebied van bezoek, vervoer, boodschappen, hand- en spandiensten.

Wij zorgen voor het koppelen aan de juiste vrijwilliger.

 

Ouderenadviseurs

Heeft u vragen op het gebied van uw woonsituatie, welzijn, zorg of financiën? Vaak lukt het om hier zelf uit te komen. Bijvoorbeeld door erover te praten met uw vrienden of familie.
Soms bent u geholpen met informatie en advies en is uw vraag direct beantwoord. Is dat niet zo, dan neemt een sociaal werker uit het sociaal team in uw gemeente contact op om een afspraak te maken.
We bespreken wat uw vraag precies is en wat er nodig is om zelf vooruit te komen.

 

Administratieve hulp

Bent u door omstandigheden niet of minder in staat het overzicht in uw administratie te bewaren? Dan biedt Thuisadministratie uitkomst. Het kan bijvoorbeeld voor komen dat u uw administratie nog nooit zelf heeft gedaan of dat door ziekte de papieren snel opstapelen.
Gespecialiseerde vrijwilligers kunnen u ondersteunen bij de dagelijkse huishoudelijke administratie. Zij komen op afspraak aan huis en gaan samen met u aan de slag zodat u zelf over een tijdje de administratie bij kunt houden.

 

 

 

  • A  A  A  A    
Zoeken
                                   

0486 72 90 04

Rogstraat 22

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9.30 tot 12.30 uur


Copyright © 2018. All Rights Reserved.