Diensten

Belastinghulp

Bent u door omstandigheden niet of minder in staat uw belastingformulier in te vullen? Onze vrijwilligers bieden u uitkomst. Gespecialiseerde vrijwilligers kunnen u bij het invullen terzijde staan. Zij komen op afspraak aan huis en gaan samen met u aan de slag.

 

Computerhoek

In Velp, Grave en Gassel kunt u terecht voor veel vragen uit de digitale wereld, zoals: vragen over laptop, tablet en de mobiele telefoon. En verder over hoe om te gaan met ‘Mijn Overheid’, DigiD, internetbankieren etc.

 

Klussendienst

Heeft u een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? En kunt u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) inschakelen? Laat het ons weten en wij zoeken een oplossing. De vrijwilliger die uw klus uitvoert verwacht van u een kleine financiële bijdrage.

 

Personenalarmering

Alarmering via vaste of digitale telefoonlijn (internet).
Ook graag zelfstandig thuis blijven wonen, maar wie helpt als er direct hulp nodig is ?

 

Maaltijdservice

Goed en gevarieerd eten is een voorwaarde om gezond te blijven. Dagelijks een warme maaltijd is eigenlijk noodzakelijk, maar het bereiden kan moeilijk worden. Bijvoorbeeld vanwege het dieet of omdat u problemen ondervindt bij het boodschappen doen. De maaltijdservice kan dan voor u een uitkomst zijn.

 

  • A  A  A  A    
Zoeken
                                   

0486 72 90 04

Rogstraat 22

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
9.30 tot 12.30 uur


Copyright © 2018. All Rights Reserved.