Maaltijdservice

Maaltijdservice aan huis

Goed en gevarieerd eten is een voorwaarde om gezond te blijven. Dagelijks een warme maaltijd is eigenlijk noodzakelijk, maar het bereiden kan moeilijk worden. Bijvoorbeeld vanwege het dieet of omdat u problemen ondervindt bij het boodschappen doen. De Maaltijdservice van Welzijn Ouderen Grave kan dan voor u een uitkomst zijn.

Koelvers

De maaltijden worden vers bereid door vakbekwame koks en direct daarna teruggekoeld tot een temperatuur van 2 tot 4° Celsius. Hierdoor zijn de maaltijden langere tijd houdbaar. Dit noemen we koelvers maaltijden.
Door de unieke bereidingswijze smaakt een koelvers maaltijd na verwarming in de magnetron hetzelfde als een vers gekookte maaltijd. Er is een ruime keuze, ook als u een dieet heeft.
Naast de normaal gezouten maaltijden bieden we ook zoutarme, gemalen, glutenvrije en lactosevrije maaltijden aan.

Vriesvers

Welzijn Ouderen Grave levert naast koelvers maaltijden ook vriesvers maaltijden. Onderzoek van het Voedingscentrum wijst uit dat vitaminen en mineralen in vriesvers maaltijden uitstekend behouden blijven.
De vriesvers maaltijden van Welzijn Ouderen Grave zijn lekker en gezond. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden in de magnetron.

Voor wie?

De Maaltijdservice is bedoeld voor iedereen die problemen ondervindt bij het bereiden van de warme maaltijd. Een indicatie is niet nodig.
Ook wanneer u tijdelijk maaltijden nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname een paar weken niet kunt koken. Of omdat u wegens vakantie van uw kinderen het zonder hun hulp moet stellen, kunt u voor deze periode maaltijden bestellen.
Daarna kunt u gewoon weer stoppen.

Kiezen en bestellen

Aan de hand van een wekelijkse menulijst met keuze uit een wisselend en ruim assortiment, kunt u zelf per dag uw maaltijd kiezen. U bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Ook bestaat de mogelijkheid bij koelvers maaltijden om soepen, salades en/of nagerechten te bestellen.

Prijzen maaltijden voor de regio Grave

Hoofdmaaltijd: €7,60 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)
2 gangen maaltijd: €8,20 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht of dessert
3 gangen maaltijd: €8,60 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Meer informatie?

U kunt ons bellen op telefoonnummer 0486 72 90 04 (alleen in de ochtend).

Mailen kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0486-729004
ma t/m vr 9:30 - 12:30